Start of Training for All-Rounders in Cooking & Cleaning Services
We arrange training 8.1.-31.5.2024. During the training you will get acquinted with catering and cleaning services (cook, site facilities operative).
Training consists of:
- Studies supporting learning skills (=OPVA), eg. Basics in Finnish, Finnish Working life etc.
- Studies preparing for work tasks of an all-rounder -unit
During the training you will accomplish a partial degree in Vocational Qualification in Restaurant and Catering Services. After the training you can go on and complete your studies in OPAO (cook or site facilities operative). When necessary, you will be reguided to other colleges or schools.
Applying
Applications: by 5.12.2023 (see link: ”Hae koulutukseen”). The interviews take place after the application period has closed (the interview does not include language competence test).
Location (address)
Startti moniosaajuuteen
Järjestämme koulutuksen, jonka aikana tutustutaan ravitsemisalaan ja puhtauspalvelualaan (kokki ja toimitilahuoltaja).
Koulutus sisältää:
- OPVA-opintoja (opiskeluvalmiuksia tukevat opinnot, esimerkiksi suomen kielen alkeita ja työelämässä toimimisen perusasioita)
- Moniosaajan työtehtäviin valmentavat opinnot -tutkinnon osa
Koulutuksen aikana suoritetaan ravintola- ja catering-alan perustutkinnosta osatutkinto. Koulutuksen jälkeen opiskelija voi jatkaa opintoja Oulun Palvelualan Opistossa (kokki tai toimitilahuoltaja). Tarvittaessa opiskelija ohjataan muihin oppilaitoksiin.
Hakeminen
Hakuaika: 5.12.2023 mennessä. Haastattelut järjestetään, kun hakuaika on päättynyt (haastattelu ei sisällä kielitaitotestiä).