Tule Oulun Palvelualan Opistoon OPINTOSIHTEERIKSI

Tule Oulun Palvelualan Opistoon opintosihteeriksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Arvostamme kokemusta oppilaitoksessa työskentelystä, mutta tärkeämpää on, että olet utelias oman tehtäväsi suhteen ja haluat oppia uutta. Tehtävä edellyttää ajan kanssa kokonaisvaltaista opintosihteerin tehtävien omaksumista. Työtehtävät ovat välillä pohdintaa vaativia ja välillä varsin rutiininomaisia, joten työpäivien sisältö vaihtelee. Asiakaspalvelu on tehtävän ytimessä, asiakkaanasi voivat olla opiskelijoiden lisäksi myös henkilökuntaa. Voit hyvin olla työurasi alkuvaiheessa, kunhan olet kiinnostunut työskentelemään oppilaitosmaailmassa, jossa tulee olla valmis oppimaan uutta pitkin matkaa ja kestämään muutoksia sekä välillä myös keskeneräisyyttä. Tarkkuus on tärkeä ominaisuus opintosihteerin työssä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi mukavan työyhteisön. Henkilökuntaetuna tarjoamme mm. Epassin. Oppilaitos sijaitsee hyvien yhteyksien varrella ja tarvittaessa voit vuokrata autopaikan oppilaitoksen pihalta lämpötolpalla.

Valittavalta edellytetään soveltuvaa, vähintään toisen asteen tutkintoa esim. liiketalouden ja hallinnon alalta. Työaika ja palkkaus perustuvat yksityisen opetusalan TES:iin. Tehtävän aloitus 1.11.2023 tai sopimuksen mukaan. Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikostaustaote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Voit tutustua oppilaitokseen osoitteessa: opao.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Sannamari Kallinen, puh. 044 737 2020. Hakemus ja CV lähetetään sähköpostilla osoitteella hakemukset@opao.fi 1.10.2023 mennessä.