Ravitsemis- ja puhtauspalvelualan koulutusta Oulussa jo 80 vuotta

Oulun Palvelualan Opistolla voi opiskella ravitsemisalan tai puhtauspalvelualan ammatillisia perustutkintoja, ammattitutkintoja ja erikoisammattitutkintoja. Lisäksi järjestämme passikoulutuksia ja –testitilaisuuksia.

Oulun Palvelualan Opiston arvot ovat opiskelijakeskeisyys, palveluhenkisyys, ammatillisuus ja osallisuus. Meillä on aina hyvä yhdessä tekemisen meininki ja opiskelijat huomioidaan myös yksilönä.

Oulun Palvelualan Opisto on Suomen ainoa marttojen täysin omistama oppilaitos. Marttayhdistysten liitto toimii Oulun Palvelualan Opiston koulutuksen järjestäjänä.

Oulun Marttayhdistysten Paikallisliitto on perustettu 2.4.1941. Perustajajäseninä olivat Oulun, Hintan, Tuiran ja Toppilan marttayhdistykset. Paikallisliiton tehtävänä oli perustaa Ouluun marttakoulu.

Oulun Marttayhdistysten Paikallisliiton toiminta jatkuu vielä tänäkin päivänä. Yhdistyksen nimi on muuttunut Marttayhdistysten liitoksi. Jäseninä ovat Hintan Martat, Karjasillan Martat, Oulujoen Martat, Oulunsuun Martat, Kempeleen Nuorekkaat Martat, Lennokkaat Martat, Laitasaaren Martat sekä Oulun City-Martat.

Koulutustarjonta Oulun Palvelualan Opistossa

Mukana yhteistyössä

Oulun Palvelualan Opisto on jäsenenä seuraavissa: