Ravintola- ja catering-alalle suunnatut osatutkinnot

Juhlakattaus pöydällä. Kattaus sisältää kahvikupit, kakkulautaset, juustokakun ja jälkiruokajuomat lasissa.

Juhlapalveluissa toimiminen

Ideoita ja osaamista juhlapalveluihin Hanki osaamista juhlapalveluissa toimimiseen. Koulutuksessa perehdytään muun muassa erityisruokavalioasiakkaiden huomioimiseen juhlapalveluissa,…

Tutustu ja hae →
Kuvituskuva, jossa on kolme erilaista kuvaa ruoanlaitosta

Erityisruokavalioiden toteuttaminen

Erityisruokavalioiden ja ravitsemuksen asiantuntijaksi Hanki asiantuntijuus ja osaaminen erityisruokavalioiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Osatutkintokoulutuksessa suoritetaan erityisruokavaliopalvelujen…

Tutustu ja hae →
Kaksi kuvaa, joista toisessa kokkiopiskelija laittaa leipäkorin lounaslinjastolle ja toisessa kuvassa kokkiopiskelija lisää ottimet lounaslinjastolla tarjolla oleviin ruokiin

Palvelukeittiön osaajaksi

Palvelukeittiön osaajaksi Hanki osaamista palvelukeittiössä toimimiseen: Koulutus on tarkoitettu palvelu- ja jakelukeittiöillä työskenteleville. Palvelukeittiöitä on…

Tutustu ja hae →
Kolme kuvaa, joissa puhtausalan opiskelijat ja ohjaajat tekevät erilaisia puhdistustoimenpiteitä

Ylläpitosiivouksen perusteet

Ylläpitosiivousosaamista ravitsemisalan ammattilaisille Hanki osaamista ylläpitosiivouksen perusteisiin ja valmiuksia ohjata puhtaanapitohenkilöstöä. Koulutus on tarkoitettu ravitsemisalan…

Tutustu ja hae →

Ravintola- ja catering-alan perustutkinnot

Kolme opiskelijaa valmistaa ruokaa ammattikeittiössä

Kokki

Kokkiopintoja Oulun Raksilassa Kokin ammatti tarjoaa sinulle monipuoliset työskentelymahdollisuudet ruokapalvelualan erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten ravintolakeittiöissä, henkilöstöravintoloissa,…

Tutustu ja hae →
Tarjoilijaopiskelija tarjoaa kahvia oppilaitoksen kahviossa

Tarjoilija

Erinomaisen asiakaskokemuksen asiantuntijaksi Ammattitaitoinen tarjoilija tuntee ruokalajit, osaa esitellä ja suositella ruoka- ja juomatuotteet sekä…

Tutustu ja hae →

Ravintola- ja catering-alan ammattitutkinnot

Opiskelija nostaa ruoka-astiaa lounaslinjastolle

Suurtalouskokki

Vastuullisesti valmistettua tarvitaan valmistuskeittiöissä Suurtalouskokkina kehityt ruokapalvelujen ammattilaiseksi, hyödyntäen ammattikeittiön tuotannonohjausjärjestelmää. Valmistat terveyttä edistävää arkiruokaa,…

Tutustu ja hae →
Kokkiopettaja ohjaa kokkiopiskelijaa lautasannoksen koristelussa

Ravintolakokki

Nyt lähdetään koko elämän kattavalle makumatkalle! Makumatkan varrella kehityt ravintolaruokien osaajana ja hyvien makujen vaalijana.…

Tutustu ja hae →
Kuvituskuva ravintolan pöydästä, joka on katettu hienosto

Tarjoilija

Ammattitarjoilijoita tarvitaan lisää! Jos sinulla on jo ravintola-alan työkokemusta, voit hakea ammattitutkintoon. Suurin ero perustutkintoon…

Tutustu ja hae →
Tarjoilijaopiskelija on myyntivitriinin vieressä ja ottaa vitriinin päältä makusiirappia

Baarimestari

Baareissa odotetaan ammattitaitoisia baarimestareita Jos sinulla on jo ravintola-alan työkokemusta tai tarjoilijan perustutkinto, voit hakea…

Tutustu ja hae →

Ravintola- ja catering-alan erikoisammattitutkinnot ja esihenkilökoulutus

Kuvassa sormet pitävät kiinni hehkulampusta, jonka sisällä näkyy kasvava puu.

Ekotehokkuuden johtaminen

Vastuullisuuden ja ympäristötietoisuuden edistäminen Koulutuksen tavoitteena on kehittää vastuullisuutta ja ympäristötietoisuutta. Ympäristötietoisuudella on tärkeä merkitys…

Tutustu ja hae →
Opiskelija kuorii mandariineja

Dieettikokki

Erityisruokavalioiden asiantuntijaksi valmistuskeittiöön Koulutuksessa voit suuntautua erilaisten asiakasryhmien erityisruokavalioihin, kuten lasten ja kouluikäisten haastaviin erityisruokavalioihin,…

Tutustu ja hae →