Vuonna 2024 toteutamme catering-palveluja rajoitetusti ja ainoastaan arkipäivinä

valittujen opintojaksojen mukaisesti

Juhla- ja kokoustilat

Etsitkö yrityksellesi hyvällä paikalla olevaa juhla- tai kokoustilaa? Kaipaatko perhejuhlillesi viihtyisää paikkaa?

Viihtyisät tilamme mahdollistavat onnistuneen kokous- tai juhlatilaisuuden. Toteutamme mielellämme myös tapahtuman tarjoilun. Meillä on myös anniskeluoikeudet. Huomaathan, että tiloihimme ei ole mahdollista tuoda omia tarjoiluja.

Äänentoisto- ja valolaitteet ovat tarvittaessa käytössä, samoin myös datatykki ja iso valkokangas. Lisäksi käytettävissä on flyygeli.

Lisätietoa tilojen vuokraamisesta

Tarjouksen kokous- tai koulutustilasta ja niihin liittyvistä tarjoiluista (kahvi/tee, suolainen tai makea leivonnainen, hedelmät, virvoitusjuomat ym.) voitte pyytää koulutuspäälliköltä. Tiloja ovat esimerkiksi ruokasalit (iso tai pieni), opetuskeittiöt ja luokat. Kahvion palvelut ovat käytettävissänne kahvion aukioloaikoina. Lounasta on tarjolla koulupäivisin.

Merja Talman-Riihiluoma

Koulutuspäällikkö, työttömyysetuus, työvoimakoulutus, hanketyö 044 737 2017

Catering-palvelut

Oulun Palvelualan Opisto tarjoaa laadukkaita juhlapalveluja opiskelijatyönä. Oulun Palvelualan Opiston juhlatilasta sekä ruoka- ja tarjoilupalvelusta saat sopivat puitteet juhlaan tai muuhun tilaisuuteen.

 • Ruokasalissa on 120 asiakaspaikkaa
 • Anniskeluoikeudet
 • Ruoka- ja tarjoilupalvelut toteutetaan opiskelijatyönä

Järjestämme useita tilaisuuksia vuodessa, kuten perhejuhlia, pikkujouluja, valmistujaisia ja syntymäpäiviä. Omien tilojemme lisäksi voimme toteuttaa tilaisuuksia myös asiakkaan varaamissa tiloissa Oulun alueella.

Tarjouspyyntö catering-palveluista

Kiitos mielenkiinnostanne palvelujamme kohtaan. Voitte lähettää meille tarjouspyynnön oheisella lomakkeella. Vastaamme tarjouspyyntöönne mahdollisimman pian. Jos teillä on kysyttävää catering-palveluista, kerromme mielellämme lisää.

  Lisätietoa catering-palveluista

  Eila Kurvinen

  Ravitsemispäällikkö 044 737 2000

  Marjo Gärding

  Opettaja, ravintolakokit, suurtalouskokit 044 737 2005