Oulun Palvelualan Opiston rekrymessut 22.1.2025

Oulun Palvelualan Opisto järjestää seuraavat rekrymessut keskiviikkona 22.1.2025 klo 9.00-11.00. Messuille osallistuu OPAOn ravintola- ja catering-alan sekä puhtauspalvelualan opiskelijoita. Lisäksi kutsumme tilaisuuteen muita alojen työmahdollisuuksista kiinnostuneita.

Kutsumme messuille työelämän yhteistyökumppanimme esittelemään heillä avoinna olevia työpaikkoja.

Tilaisuus järjestetään OPAO:lla aulatiloissa (osoite: Teuvo Pakkalan katu 15). Voimme järjestää käyttöönne pöydän. Esittelypaikkaa voi tulla järjestämään klo 8.30 alkaen.

Ilmoittautuminen: toimisto@opao.fi ma 13.1.2025 mennessä. Ilmoitathan samalla, tarvitsetteko pöydän ja onko teillä ständi tai vastaava käytössä.

Palkkaa hyvä tyyppi

Onko sinulla tarvetta löytää työntekijä puhtaanapidon tai ravintola- ja catering-palvelujen työtehtäviin? Meillä opiskelee ja meiltä valmistuu paljon hyviä tyyppejä ja autamme mielellämme siinä, että työnantajat ja meidän opiskelijat löytävät toisensa.

Jos sinulla on tarjota osa-aikaista työtä, joka soveltuu hyvin opiskelijalle, tai etsit ammattitaitoista osaajaa kokopäiväiseen työhön, välitämme työtehtävän tiedot opiskelijoillemme. Lähetä opintotoimistoon sähköpostilla työtehtävään liittyvät tarkemmat tiedot (työtehtävä, työpaikan osoite, aloitusajankohta, työaika, palkkaus tms. tiedot).

Opintotoimisto

Opintotoimisto, opiskelutodistukset, yhteystietojen ylläpito, käyttäjätunnukset 08 535 2000

Koulutuksia työelämän tarpeisiin

Joskus työpaikan osaajapula voidaan ratkaista nopeasti myös nykyisten työntekijöiden osaamista kehittämällä. Esimerkiksi yksittäisen tutkinnon osan suorittaminen oppisopimusopiskelijana voi olla riittävä työpaikan ja työntekijän tarpeisiin.