Tuletko sinäkin meille töihin?

Oulun Palvelualan Opistolla on pitkä perinne Oulun seudulla ravitsemis- ja puhtausalan kouluttajana. Työpaikkana OPAO on pieni, mutta tarjoaa monipuoliset työtehtävät tehtävänimekkeestä riippumatta.

OPAOlla on vahva yhteisöllinen työkulttuuri, joka kuuluu ja näkyy iloisena puheensorinana ja välillä suorastaan naurunremakkana oppilaitoksessa. Opiskelijat ovat yhteisömme ydin, ja haluamme olla heille esimerkkinä hyvästä työyhteisöstä. Tavoitteena on mahdollistaa kaikille työntekijöillemme onnistumisen tunnetta työssään.

OPAO on onnistunut ihmetyttämään minua siinä, kuinka he ottavat kaikki opiskelijat vastaan tasapuolisina ihmisinä iästä riippumatta. Nuoremmille ATK on aivan normaalia, kun taas meille vanhemmille lyijykynä ja ruutupaperi ovat yhtä normaaleja. Kuitenkin pääsemme kaikki samalle lähtöviivalle. Huomaa, että hyvä ihmistuntija ja ammattilainen on valinnut opettajat OPAO:on töihin.

Mikä myös pisti silmääni, on että kuinka hyvä henki henkilökunnalla on. Varmasti aivan ihannetyöpaikka heillä.

Opiskelijapalautetta

Työssäjaksamista tuemme ePassilla, joka mahdollistaa jokaiselle mieluisan vaihtoehdon liikunnan tai kulttuurin parissa, unohtamatta lihashuoltoa!

Voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteella: hakemukset@opao.fi

Otamme sinuun viipymättä yhteyttä!

Avoimet työpaikat Oulun Palvelualan Opistossa

Kerromme mielellämme lisää avoimista työpaikoista Oulun Palvelualan Opistossa.

Sannamari Kallinen

Rehtori 044 737 2020

Tuula Jylänki

Apulaisrehtori 050 408 9052