Ammattiosaamista nopeasti lisää

Löysitkö hyvän tekijän, mutta osaamista pitäisi lisätä? Voimme ratkaista tämän työelämälähtöisellä koulutuksella.

Ammatillinen koulutus tarjoaa monenlaisia mahdollisuuksia työntekijöiden osaamisen sekä työyhteisön kehittämiseen. Sopiva koulutus löytyy työpaikalla tarvittavan uuden osaamisen ja työntekijöillä jo olevan osaamisen pohjalta. Kun lähtötilanne ja tarpeet ovat tiedossa, suunnittelemme näiden perusteella teidän työpaikalle parhaiten sopivan ratkaisun.

Oulun Palvelualan Opistossa on runsaasti ammattiosaamista sekä puhdistusalalta että ravintola- ja catering-alalta. On kyse sitten tarjoilijoiden pätevöitymisestä kokin tehtäviin tai toimitilahuoltajien pätevöitymisestä rakennussiivouksen tehtäviin, autamme mielellämme.

Koulutustarjonta

Olemme koonneet tähän esimerkkejä koulutuksista, joiden toteutuksia olemme räätälöineet vastaamaan työelämän konkreettisia osaamistarpeita.

Monikulttuurisuuden kohtaaminen työpaikoilla

Monikulttuurisuuden kohtaaminen työpaikoilla -koulutus on suunniteltu työelämästä tulleiden toiveiden pohjalta. Koulutus on suunnattu työntekijöille, jotka työskentelevät monikulttuurisessa työyhteisössä.

Koulutuksen sisältö

  • Monikulttuurisuustaidot
  • Maahanmuuttaja työyhteisön jäsenenä
  • Kuinka kohdata maahanmuuttaja inhimillisesti
  • Kuinka ohjata maahanmuuttajaa työpaikalla
  • Selkokieli vai selkeä kieli ohjauksessa
  • Psykologinen turvallisuus
  • Ohjauksen apuvälineet

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Koulutus toteutetaan sisällöltään samanlaisena keväällä ja syksyllä.

  • Kevät 2024: 20.5. ja 27.5. klo 13.30–17.00
  • Syksy 2024: 19.11. ja 26.11. klo 13.30-17.00

Opetus järjestetään Oulun Palvelualan Opistolla (Teuvo Pakkalan katu 15, OULU).

Koulutuskokonaisuuden hinta 150 € + alv / hlö.

Ilmoittautuminen: osallistujien nimet ja laskutustiedot osoitteeseen toimisto@opao.fi 6.5.2024 mennessä (kevät 2024) / 28.10.2024 mennessä (syksy 2024). Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 10 henkilöä.

Koulutus voidaan toteuttaa myös tilauskoulutuksena.

Tukea esihenkilötyöhön

Korttikoulutukset

Järjestämme anniskelupassi- ja hygieniapassikoulutuksia säännöllisesti (1-2 kuukauden välein). Jos työnantaja maksaa osallistumisen korttikoulutukseen, maksu voidaan laskuttaa työnantajalta (laskutuslisä 7,50 €).

Anniskelupassi

Mikä on anniskelupassi? Anniskelupassi on paperilla annettava todistus. Todistuksella todistat, että olet perehtynyt anniskelulainsäädäntöön ja…

Tutustu ja hae →

Hygieniapassi

Hygieniaosaamisen koulutus ja hygieniapassin suorittaminen Elintarviketurvallisuus on yksi oleellinen ja merkittävä asia ruoan valmistuksessa ja…

Tutustu ja hae →

Oppisopimus

Oppisopimusopiskelu soveltuu erinomaisesti myös työntekijöiden osaamisen kehittämiseen. Oppisopimuskoulutuksessa voi suorittaa myös yksittäisiä tutkinnon osia koko tutkinnon lisäksi. Oppisopimus on työnantajalle vaivaton tapa kehittää työyhteisöä.

Lisätiedot

Lisätietoa työpaikan tarpeisiin räätälöidyistä koulutusratkaisuista voi kysyä koulutuspäälliköltä.

Merja Talman-Riihiluoma

Koulutuspäällikkö, työttömyysetuus, työvoimakoulutus, hanketyö 044 737 2017