Osaamista lähiesihenkilötyöhön

Ota haltuun tulevaisuuden lähiesihenkilötaitoja hankkimalla osaamista mm. perehdyttämiseen ja ohjaamiseen, työryhmän johtamiseen, asiakas- ja sidosryhmäyhteistyöhön sekä tavoitteelliseen ja taloudelliseen johtamiseen.

Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto, alasta riippumaton:

  • Koulutukseen on jatkuva haku.
  • Opinnot voit aloittaa joustavasti.
  • Seuraava aloituspäivä on 2.9.2024 klo 16.00-18.00.
  • Koulutus kestää noin vuoden.
  • Hae koulutukseen

Koulutus sopii erityisesti sinulle, joka työskentelet lähiesihenkilötehtävissä esimerkiksi vuorovastaavana, palveluohjaajana, kohdevastaavana tai tiimivetäjänä. Tutkinnon suorittaminen edellyttää työskentelyä lähiesihenkilötehtävissä.

Koulutus sopii myös alan yrittäjälle, jos sinulla on yrityksessäsi työntekijöitä.

Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Koulutuksen sisältö räätälöidään ammattialasi, työkokemuksesi ja aiempien opintojesi sekä osaamistarpeidesi mukaan.

Näytöt suoritat omalla työpaikallasi ja koulutuksen päätteeksi saat pätevyytesi osoittamisesta tutkintotodistuksen.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, jolloin se on maksutonta sekä sinulle että työnantajallesi.

Hakeminen opiskelemaan

Kun olet hakenut meille opiskelemaan, opettaja on sinuun yhteydessä ja sopii haastattelun ajankohdan. Ota haastatteluun mukaan opiskelu- ja työtodistukset. Nykyisen osaamisesi pohjalta suunnittelet opettajasi kanssa, millaista osaamista vielä tarvitset. Tämä vaikuttaa myös opintojen kestoon ja lähiopetuksen aikatauluihin. Saat lisätietoa vaihtoehdoista haastattelussa.

  • Hakuaika: Jatkuva haku
  • Kielitaitosuositus: B2.1 (jos hakijan äidinkieli on muu kuin suomi)
  • Opintojen kesto ja ajankohta: Koulutuksen keskimääräinen kesto on 1–1,5 vuotta. Koulutuksen aikataulu ja sisältö tarkentuvat opintojen ja tutkinnon suorittamisen osalta henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman (HOKS) mukaan.
  • Opiskelumuodot: Opiskelu voidaan toteuttaa omaehtoisesti monimuoto- tai oppisopimuskoulutuksena. Koulutus sisältää HOKSin mukaisesti lähiopetusta keskimäärin kaksi kertaa kuukaudessa klo 14.00–18.00 Oulun Palvelualan Opistolla (Teuvo Pekkalan katu 15) sekä lisäksi etäopiskelua ja työpaikalla oppimista.

Opiskeluun liittyviä käytännön asioita

Työelämässä oppiminen ja työelämäyhteistyö

Oulun Palvelualan Opistossa opiskelu on työelämälähtöistä. Opintoihin sisältyy runsaasti työelämässä oppimista. Teemme yhteistyötä työelämän kanssa, jotta opiskelijamme voivat suorittaa työelämäjaksot työpaikoilla, joissa opiskelija pääsee kehittämään omaa osaamistaan.

Yhteistyökumppaneitamme ovat esimerkiksi:

Koulutuksen sisältö

Lähiesimiestyön ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp). Ammattitutkinto muodostuu pakollisesta ja valinnaisista tutkinnon osista.

Lisätietoja antavat

Outi Niemelä

Opettaja, puhtausalan esihenkilökoulutus, laatuvastaava 044 737 2019

Tuula Kosamo

Opettaja, kokit, erityisruokavaliot, MARA-alan esihenkilökoulutus 050 917 1464

Anne-Mari Pirinen

Koulutussuunnittelija, oppisopimusasiat, markkinointi 044 737 2013

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä