Ohjauksen ja arvioinnin osaajaksi

Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille työpaikkaohjaajille, jotka haluavat syventää osaamistaan opiskelijan ohjauksessa ja osaamisen arvioinnissa.

Tutkinnon osan suoritettuasi olet työpaikkaohjauksen ammattilainen. Osaat suunnitella opiskelijan työelämässä oppimista ja osaamisen osoittamista näytössä, ohjata opiskelijaa ja antaa palautetta hänen kehittymisestään sekä arvioida opiskelijan osaamista näytössä. Sinulla on myös valmiudet luoda ja kehittää organisaatiosi työpaikkaohjauskulttuuria.

Koulutus soveltuu kaikkiin työympäristöihin, joissa työelämässä oppimista tapahtuu koulutus- ja oppisopimuksella ja joissa perehdytetään ja ohjataan uusia ja vanhoja työntekijöitä työtehtäviin ja tutkinnon suorittamiseen.

Koulutus sisältää lähiopetusta ja itsenäistä opiskelua. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Näytön suoritat omalla työpaikallasi toimimalla työpaikkaohjaajana ja arvioijana.

Hyväksytystä suorituksesta saat osatutkintotodistuksen:

  • Työpaikkaohjaajana toimiminen -tutkinnon osa (30 osp, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnon osatutkinto)

tai

  • Työpaikkaohjaajana ja arvioijana toimiminen -tutkinnon osa (30 osp, Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon osatutkinto)

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, jolloin se on sekä sinulle että työnantajallesi maksutonta.

Lisätietoja antavat

Outi Niemelä

Opettaja, puhtausalan esimieskoulutus, laatuvastaava 044 737 2019

Tuula Kosamo

Opettaja, kokit, erityisruokavaliot, MARA-alan esimieskoulutus 050 917 1464

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä