Antamalla palautetta kehität ammatillisen koulutuksen laatua. Yhteistyöllä ammatillisen oppilaitoksen kanssa voidaan ratkaista työpaikan ja yritysten…
Lue lisää »Oppilaitosnuorisotyöntekijä tietää, että opiskelija kaipaa yhteisöllisyyttä
Olohuonetoiminta antaa tilaisuuden tutustua toisiin opiskelijoihin sekä opiskelijoiden tukena olevaan henkilökuntaan. ”Tällaista yhteisöllisyyttä on kaivattu”,…
Lue lisää »Onnittelut Oulun Palvelualan Opistosta valmistuneille!
Oulun Palvelualan Opistosta kevätlukukaudella 2021 valmistuneille lämpimät onnittelut ja menestystä! Julkaisuluvan antaneet opiskelijat. Hotelli-, ravintola-…
Lue lisää »Puhdistuspalvelulaji sai Kestävän kehityksen Taitaja-palkinnon 2021
Kestävän kehityksen vuosittaisen Taitaja-palkinnon voitti Taitaja2021-kilpailussa puhdistuspalvelulaji. Palkinnon kävivät luovuttamassa Taitaja-päällikkö Petri Hörkkö ja kilpailujohtaja…
Lue lisää »Tulostiedote: Taitaja-kilpailun SM-mitalistit ovat selvillä
306 Puhdistuspalvelulajin mitallikolmikko on: 1. sija Emma Vehtari, Koulutuskeskus Salpaus 2. sija Eliza Mae Tangpos,…
Lue lisää »OPAO järjestää Taitaja2021 Oulu puhdistuspalvelulajin Finaalin 18.5.-20.5.2021
Lajivastaavina toimivat OPAO:lta Sirpa Liuska ja Sari Kotila. Tämän lajin tehtävät perustuvat puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan…
Lue lisää »Ammatti, joka työllistää ja kehittyy – Ammatti, jossa työllistyt ja kehityt!
Puhtausala on jatkuvasti kehittyvä ala ja tarjoaa alan parissa työskenteleville näköalapaikan monissa eri työskentely-ympäristöissä. Alan…
Lue lisää »OPAO:n nuorisotyöntekijän Terhi Vihriälän haastattelu 8.2.2021
Opiskelijamme Aatu Murron tekemä haastattelu OPAO:n nuorisotyöntekijästä Terhi Vihriälästä 8.2.2021 -> LUE HAASTATTELU TÄÄLTÄ. Terhin…
Lue lisää »Olemme mukana 5.10.-11.10.2020 energiansäästöviikossa ja osallistumme energiavarttiin!
Napataan energiasyöpöt! Energiansäästöviikko, 5.–11.10.2020, viestii meitä kaikkia koskettavista asioista: kuinka energiaa järkevästi käyttämällä hillitsemme ilmastonmuutosta ja…
Lue lisää »OPAO mukana valtakunnallisessa hävikkiviikossa 7.-13.9.2020
Ruokahävikkiä syntyy ruokaketjun kaikissa vaiheissa, mutta kaikkein eniten kotitalouksissa. Kotitalouksien ostamasta ruoasta noin kuusi prosenttia…
Lue lisää »