Terveisiä laitoshuoltajaksi valmistuneelta opiskelijalta

Oulun Palvelualan Opistosta laitoshuoltajaksi valmistunut opiskelija otti meihin yhteyttä kiittääkseen opintojen tarjoamista mahdollisuuksista. Julkaisemme opiskelijan terveiset hänen luvallaan.

Kiitos, että silloin aikanaan – nyt jo yli 7 vuotta sitten – otitte minut työllisyyskoulutuksena aloitettuun laitoshuoltajakoulutukseen, vaikka minulla ei ollut päivääkään työkokemusta siivousalalta.

Valmistuin 2017 joulukuussa, kun sain suoritettua laitoshuoltajan ammattitutkinnon. Vaikka nyt olen jo kohta 60-vuotias, valmistumisen jälkeen olen koko ajan ollut töissä laitoshuoltajana. Olen myös saanut vakituisen työpaikan aina heti, vaikka olen vaihtanut asuinkaupunkiani muutaman kerran.

Kiitokset, että annoitte mahdollisuuden vaihtaa alalle, jossa työllisyys on taattu ja jossa ei ole ikäsyrjintää. Toivottavasti tämä kannustaa nykyisiä opiskelijoitanne suorittamaan opinnot loppuun.

Terveisin: Ilpo Soini