Katri, Huushollaajat

Huushollaajat

Puhdistuspalvelualan koulutus antoi minulle varmuutta myös haastavamman lian poistamiseen ja opetti laajasti tietoa erilaisista pintamateriaaleista sekä niiden puhdistettavuudesta. Käsittelimme erilaisia työkoneita, kävimme läpi järkevää työjärjestystä, myös aseptiikan kannalta. Lisäksi sain tietoa siitä, miten työ tehdään ripeästi, mutta itseään rikkomatta. Tämä on aika tärkeää, jos alalla työskentelee pitkään. OPAOn opettajat ovat ammattitaitoisia ja kannustavia. Koulutus räätälöidään yksilöllisen tarpeen mukaan aiempi tausta huomioiden.

Olin yrittäjähenkinen jo palkkatöissä ollessani. Halusin yhdistää kaikki omat ammattini yhdeksi yritykseksi, joten kotityöpalveluyritys oli luonteva valinta. Olen opiskellut kokiksi, visualistiksi ja myyjäksi. Tarvitsin koulutuksen alalle, vaikka minulla onkin aiempaa kokemusta siivoustyöstä. Olen huomannut, että koulutuksen myötä ongelmanratkaisukyky kehittyy, jos tulee joku haastavampi tilanne ratkaistavaksi. Rakastan asiakaspalvelua ja sitä, että näen kätteni jäljen. Kotityöpalveluala on sopivan haastava ja kilpailtu ala.

Yrittäjänä täytyy löytää keinot erottua muista saman alan yrityksistä. Loppupeleissä kuitenkin asiakkaat valitsevat itselleen sopivan yrityksen avuksi arkeensa ja kun tekee työnsä ammattitaidolla, se yleensä tuottaa tulosta.