Toni, Teerenpeli Oulu

Teerenpeli, Oulu

Olen baarimikko Teerenpelissä. Työ on monipuolista, on viskejä, olutta ja drinkkejä. Työajat on joskus rankkoja, mutta hyviä, jos tykkää nukkua pitkään. Päivävuorot on klo 11-18 ja iltavuorot klo 18-02 ja viikonloppuna ollaan puoli viiteen asti.

Pukeutuminen pitää olla siistiä. Ei voi tulla töihin ihan minkälaisissa vaatteissa tahansa. Meillä on omat työvaatteet, mutta joissakin baareissa käytetään omia vaatteita. Käytös pitää olla hyvää, ei voi törpöillä töissä tai vapaa-ajalla. Oulu on aika pieni paikka, niin äkkiä saa työpaikalla kuulla, jos törppöilee ja tullee sanomista.

Mulla on koulu-ura ollut aina vähän niin ja näin. Ei ole hirveästi koulut maistuneet. Peruskoulun jälkeen minä olen käynyt kokeilemassa erilaisia kouluja, mutta ne ei ole menneet oikein etteenpäin.

Sitten minun kaveri pisti viestiä, että Oulun Palvelualan Opistolla olisi yksi paikka vielä avoinna, että tuletko kouluun. Siinä vaiheessa minä halusin vielä kokiksi, mutta paikka olikin tarjoilijapuolelle. Ajattelin, että katotaan nyt, kun ollaan tänne asti tultu. Alku oli tuttua. Oli poissaoloja, ei oikein koulunkäynti kiinnostanut. Sitten käytiin semmoinen pienempi kehityskeskustelu. Se avasi vähän silmiä. Ja niin siinä sitten kävi, että meikäpoika valmistui stipendin kera ja siitä se minun työura sitten alkoi. Oulussa ja Tampereella olen ollut eri paikoissa töissä. ASENNE RATKAISEE! Näin se on.