Koulutuksia moniosaajille

Tänä päivänä monessa työtehtävässä tarvitaan sekä ateriapalvelujen että puhtauspalvelujen osaamista. Oulun Palvelualan Opistossa voit opiskella molempia osaamisaloja omien osaamistarpeidesi mukaan. Esimerkiksi palvelu- ja jakelukeittiöissä työskentelevät tarvitsevat usein sekä ateria- että puhtauspalvelujen osaamista. Voit myös täydentää tai päivittää olemassa olevaa osaamistasi suorittamalla yksittäisen tutkinnonosan.

Aloitamme moniosaajille suunnatut osatutkinnot keväisin ja syksyisin. Seuraavat toteutukset alkavat maaliskuussa 2024. Tarkemmat aikataulut ja hakuohjeet löydät alla olevista koulutusesittelyistä.

Palvelukeittiön osaajaksi

Palvelukeittiön osaajaksi Hanki osaamista palvelukeittiössä toimimiseen: Koulutus on tarkoitettu palvelu- ja jakelukeittiöillä työskenteleville. Koulutuksen sisältö…

Tutustu ja hae →

Ylläpitosiivouksen perusteet

Ylläpitosiivousosaamista ravitsemisalan ammattilaisille Hanki osaamista ylläpitosiivouksen perusteisiin ja valmiuksia ohjata puhtaanapitohenkilöstöä. Koulutus on tarkoitettu ravitsemisalan…

Tutustu ja hae →

Lisätietoa moniosaajille suunnatuista koulutuskokonaisuuksista

Kerromme mielellämme lisää yhdistelmätyöntekijöille suunnatuista opiskelumahdollisuuksistamme. Jos et ole varma, mikä vaihtoehdoista sopisi parhaiten sinulle, voit olla meihin yhteydessä. Etsitään yhdessä ratkaisu, joka vastaa parhaiten sinun osaamistarpeitasi.

Voit myös hakea yllä esiteltyihin koulutuskokonaisuuksiin. Opettaja kutsuu sinut haastatteluun, jossa voitte keskustella sinulle parhaiten sopivasta ratkaisusta.

Tuula Kosamo

Opettaja, kokit, erityisruokavaliot, MARA-alan esihenkilökoulutus 050 917 1464

Sari Kotila

Opettaja, puhtauspalvelu, toimitilahuoltajat, ERVA-opettaja 044 737 2007