Ideoita ja osaamista juhlapalveluihin
Hanki osaamista juhlapalveluissa toimimiseen. Koulutuksessa perehdytään muun muassa erityisruokavalioasiakkaiden huomioimiseen juhlapalveluissa, juhlatilan somistamiseen ja kattamiseen sekä hygieniaan tilaustarjoiluissa.
Koulutus on tarkoitettu asiakaspalvelussa toimiville ravintolan ja henkilöstöravintolan työntekijöille.
Koulutuksen sisältö
Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Näytön suoritat omalla työpaikallasi.
HOKSin mukaisesti osatutkintokoulutuksessa suoritetaan ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnosta Juhlapalveluissa toimiminen -tutkinnon osa (20 osp). Hyväksytystä suorituksesta saat osatutkintotodistuksen.
Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, jolloin se on sekä sinulle että työnantajallesi maksutonta.
![](https://opao.fi/wp-content/uploads/2022/06/Oppisopimus-pahkinankuoressa_Oulun-Palvelualan-Opisto-1024x1024.png)
Opintojen aikataulu
Lähiopetus järjestetään klo 13.00-16.30 Oulun Palvelualan Opistolla (Teuvo Pakkalan katu 15).
29.8.2024 klo 13.00-16.30
- Orientaatio, tilausmääräykset
- Erityisruokavalioasiakkaiden huomioiminen
- Omavalvonta ja hygienia tilaustarjoiluissa
3.10.2024 klo 13.00-16.30
- Ideoita pöytämuotoihin, somistamiseen ja kattamiseen erilaisissa tilaisuuksissa
31.10.2024 klo 13.00-16.30
- Juhlapalvelujen laatu ja asiakaspalvelu
- Asiakaspalautteet
- Markkinointi (some)
14.11.2024 klo 13.00-16.30
- Ruoka- ja juomatuotteiden esille laitto ja tarjoilu
- Ruokien ja juomien pakkaaminen
Hakeminen opiskelemaan
Voit hakea koulutukseen sivun yläosasta löytyvän ”Hae koulutukseen” -toiminnon kautta. Kun olet hakenut meille opiskelemaan, opettaja on sinuun yhteydessä ja sopii haastattelun ajankohdan.
Jos olet työtön työnhakija, pyydä meiltä lisätietoa mahdollisuudesta opiskella työttömyysetuudella.