Tule Oulun Palvelualan Opistoon ravitsemispäälliköksi

Tule Oulun Palvelualan Opistoon ravitsemispäälliköksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen kesäkuusta 2024 tai viimeistään 1.8.2024 alkaen.

Arvostamme kokemusta oppilaitoksessa työskentelystä, mutta tärkeämpää on, että olet utelias oman tehtäväsi suhteen ja haluat kehittää olemassa olevaa toimintaa sekä luoda rohkeasti uutta. Osaat toimia kustannustehokkaasti mm. huomioiden varastonkierron ja hintojen seuraamisen sekä huolehdit omavalvonnasta.

Tehtävässä kehität kokonaisvaltaisesti oppilaitoksen ravitsemisalaa sekä vastaat ammattikeittiön ja opetuskeittiöiden sekä kahvilan toiminnasta. Toimit opettajan työparina ammattikeittiöllä, jolloin ohjaat opiskelijoita ruoanvalmistustehtävissä ja näin ollen olet myös ruoanvalmistustaitoinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi mukavan työyhteisön. Henkilökuntaetuna tarjoamme mm. Epassin. Oppilaitos sijaitsee hyvien yhteyksien varrella ja tarvittaessa voit vuokrata autopaikan oppilaitoksen pihalta.

Valittavalta odotetaan vähintään alan alempaa korkeakoulututkintoa, monipuolista ja vahvaa osaamista ravitsemisalalta sekä organisointikykyä ja yhteistyötaitoja. Työaika ja palkkaus perustuvat yksityisen opetusalan TESiin. Ennen työsuhteen alkamista tehtävään valitun on esitettävä lain mukainen rikostaustaote. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Sannamari Kallinen, puh. 044 737 2020, tiedustelut 28.3.2024 mennessä. Hakemus ja CV lähetetään sähköpostilla osoitteella hakemukset@opao.fi viimeistään 7.4.2024.

Sannamari Kallinen

Rehtori 044 737 2020