Ravintolan ja suurtalouden kasvisruokien kehittäminen

Hyödynnä sesongin parhaita herkkuja. Opi tekemään maittavaa vegaaniruokaa. Perehdy uusiin ravitsemussuosituksiin ja kasvikuntapainotteiseen ruokavalioon.

Lähiopetuksen aikataulu (kevät 2025)

Lähiopetus järjestetään klo 14.00-18.00 Oulun Palvelualan Opistolla (Teuvo Pakkalan katu 15).

20.2.2025 klo 14-18, etäopetus (Teams) – HUOM! Muuttunut päivämäärä

  • Orientaatio, kasvisruokavaliot ja uudet ravitsemussuositukset

13.3.2025 klo 14-18, etäopetus (Teams)

  • Erilaiset kasvisproteiinit ja kotimaiset tuotevalikoimat
  • Kestävän kehityksen mukaiset raaka-ainehankinnat, taloudellisuus

19.-20.3.2025 klo 14-18, OPAO

  • Kansainvälisten kasvisruokien valmistaminen

8.5.2025 klo 14-18, OPAO

  • Kasvisruokien tuotekehitys

Koulutuksen sisältö

Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). HOKSin mukaisesti osatutkintokoulutuksessa suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnosta kasvisruokien valmistaminen -tutkinnonosa (40 osp). Ammattiosaamisen näytön suoritat omalla työpaikallasi.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, jolloin se on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle.

Hakeminen opiskelemaan

Voit hakea koulutukseen sivun yläosasta löytyvän ”Hae koulutukseen” -toiminnon kautta. Kun olet hakenut meille opiskelemaan, opettaja on sinuun yhteydessä ja sopii haastattelun ajankohdan.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella ja ammattiosaamisen näytöt suoritat omalla työpaikallasi. Voitte täyttää työnantajasi kanssa hakemuksen oppisopimuskoulutukseen myös jo ennen haastattelua. Opettajalta saat tarvittaessa lisätietoa hakemuksen tekemiseen.

Lisätietoja antavat

Marjo Gärding

Opettaja, ravintolakokit, suurtalouskokit 044 737 2005

Tuula Kosamo

Opettaja, kokit, erityisruokavaliot, MARA-alan esihenkilökoulutus 050 917 1464

Anne-Mari Pirinen

Koulutussuunnittelija, oppisopimusasiat, markkinointi 044 737 2013

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä