Ravintolan ja suurtalouden kasvisruokien kehittäminen

Hyödynnä sesongin parhaita herkkuja ja kokeile kansainvälisiä kasvisruokia. Opi tekemään maittavaa vegaaniruokaa.

Koulutuksen sisältö

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella, jolloin se on maksutonta sekä opiskelijalle että työnantajalle.

Koulutus sisältää lähi- ja etäopetusta sekä itsenäistä opiskelua. Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). HOKSin mukaisesti osatutkintokoulutuksessa suoritetaan ruokapalvelujen ammattitutkinnosta kasvisruokien valmistaminen -tutkinnonosa (40 osp). Ammattiosaamisen näytön suoritat omalla työpaikallasi.

Lähiopetuksen aikataulu (syksy 2024)

Lähiopetus järjestetään klo 14.00-17.30 Oulun Palvelualan Opistolla (Teuvo Pakkalan katu 15).

26.8.2024

  • Orientaatio, erilaiset kasvisproteiinit ja kotimaiset tuotevalikoimat

23.9.2024

  • Kasvisruokien valmistaminen sekä raakaruoka ja -leivontatuotteiden valmistaminen

28.10.2024 klo 14.00-17.30, Teams

  • Kasvisruokavaliot ja ravitsemissuositukset

18.11.2024

  • Kasvisruokien tuotekehitys omalle työpaikalle, ruokaohjeiden vakiointi

2.12.2024 klo 14.00-17.30, Teams

  • Kestävän kehityksen mukaiset raaka-ainehankinnat, taloudellisuus

Hakeminen opiskelemaan

Voit hakea koulutukseen sivun yläosasta löytyvän ”Hae koulutukseen” -toiminnon kautta. Kun olet hakenut meille opiskelemaan, opettaja on sinuun yhteydessä ja sopii haastattelun ajankohdan.

Koulutus toteutetaan oppisopimuksella ja ammattiosaamisen näytöt suoritat omalla työpaikallasi. Voitte täyttää työnantajasi kanssa hakemuksen oppisopimuskoulutukseen myös jo ennen haastattelua. Opettajalta saat tarvittaessa lisätietoa hakemuksen tekemiseen.

Lisätietoja antavat

Marjo Gärding

Opettaja, ravintolakokit, suurtalouskokit 044 737 2005

Tuula Kosamo

Opettaja, kokit, erityisruokavaliot, MARA-alan esihenkilökoulutus 050 917 1464

Anne-Mari Pirinen

Koulutussuunnittelija, oppisopimusasiat, markkinointi 044 737 2013

Sinua voisi kiinnostaa myös nämä