Opinnollistamisella osaaminen näkyväksi Opinnollistaminen tarkoittaa työssä hankitun osaamisen tunnistamista ja sanoittamista. Opinnollistaminen ei ole opiskelua,…
Lue lisää »Intoa työnopastukseen
Innostu ihmisläheisestä työnopastuksesta Intoa työnopastukseen -koulutuksen avulla voit vahvistaa ohjausosaamistasi. Koulutuksen tavoitteena on oppia suunnittelemaan…
Lue lisää »Vastuullisuus ja ympäristötietoisuus työpaikalla
Koulutuksen tavoitteena on kehittää vastuullisuutta ja ympäristötietoisuutta. Ympäristötietoisuudella on tärkeä merkitys sekä yhteiskunnallisesti että työelämässä…
Lue lisää »Erityisruokavalioiden toteuttaminen
Erityisruokavalioiden ja ravitsemuksen asiantuntijaksi Hanki asiantuntijuus ja osaaminen erityisruokavalioiden suunnittelusta ja toteutuksesta. Osatutkintokoulutuksessa suoritetaan erityisruokavaliopalvelujen…
Lue lisää »Palvelukeittiön osaajaksi
Palvelukeittiön osaajaksi Hanki osaamista palvelukeittiössä toimimiseen: Koulutus on tarkoitettu palvelu- ja jakelukeittiöillä työskenteleville. Palvelukeittiöitä on…
Lue lisää »Työpaikkaohjaajana toimiminen
Ohjauksen ja arvioinnin osaajaksi Tämä koulutus on tarkoitettu kaikille työpaikkaohjaajille, jotka haluavat syventää osaamistaan opiskelijan…
Lue lisää »Monimuotoisen työyhteisön johtaminen
Monikulttuurisuus perehdytyksessä Monimuotoisen työyhteisön johtaminen -koulutus antaa esihenkilönä tai työnohjaajana toimivalle henkilölle valmiudet varmistaa työskentelyolosuhteet…
Lue lisää »MARA-alan esihenkilötyö
Ota haltuun tulevaisuuden johtamistaitoja Seuraava esihenkilökoulutusten yhteinen starttipäivä on 20.1.2025. Ota haltuun tulevaisuuden johtamistaitoja majoitus-…
Lue lisää »Dieettikokki
Erityisruokavalioiden asiantuntijaksi valmistuskeittiöön Koulutuksessa voit suuntautua erilaisten asiakasryhmien erityisruokavalioihin, kuten lasten ja kouluikäisten haastaviin erityisruokavalioihin,…
Lue lisää »Suurtalouskokki
Vastuullisesti valmistettua tarvitaan valmistuskeittiöissä Suurtalouskokkina kehityt ruokapalvelujen ammattilaiseksi, hyödyntäen ammattikeittiön tuotannonohjausjärjestelmää. Valmistat terveyttä edistävää arkiruokaa,…
Lue lisää »