Vastuullisesti valmistettua tarvitaan valmistuskeittiöissä Suurtalouskokkina kehityt ruokapalvelujen ammattilaiseksi, hyödyntäen ammattikeittiön tuotannonohjausjärjestelmää. Valmistat terveyttä edistävää arkiruokaa,…
Lue lisää »Ravintolakokki
Nyt lähdetään koko elämän kattavalle makumatkalle! Makumatkan varrella kehityt ravintolaruokien osaajana ja hyvien makujen vaalijana.…
Lue lisää »Anniskelupassi
Mikä on anniskelupassi? Anniskelupassi on paperilla annettava todistus. Todistuksella todistat, että olet perehtynyt anniskelulainsäädäntöön ja…
Lue lisää »Hygieniapassi
Hygieniaosaamisen koulutus ja hygieniapassin suorittaminen Elintarviketurvallisuus on merkittävä asia ruoan valmistuksessa ja elintarvikkeiden käsittelyssä. Elintarvikealalla…
Lue lisää »Tarjoilija
Ammattitarjoilijoita tarvitaan lisää! Jos sinulla on jo ravintola-alan työkokemusta, voit hakea ammattitutkintoon. Suurin ero perustutkintoon…
Lue lisää »Baarimestari
Baareissa odotetaan ammattitaitoisia baarimestareita Jos sinulla on jo ravintola-alan työkokemusta tai tarjoilijan perustutkinto, voit hakea…
Lue lisää »Kokki
Kokkiopintoja Oulun Raksilassa Kokin ammatti tarjoaa sinulle monipuoliset työskentelymahdollisuudet ruokapalvelualan erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten ravintolakeittiöissä, henkilöstöravintoloissa,…
Lue lisää »Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto
Osaamista lähiesihenkilötyöhön Seuraava esihenkilökoulutusten yhteinen starttipäivä on 1.9.2025 klo 14-18. Ota haltuun tulevaisuuden lähiesihenkilötaitoja hankkimalla…
Lue lisää »Tarjoilija
Erinomaisen asiakaskokemuksen asiantuntijaksi Ammattitaitoinen tarjoilija tuntee ruokalajit, osaa esitellä ja suositella ruoka- ja juomatuotteet sekä…
Lue lisää »