Ravintola- ja catering-alalle suunnatut osatutkinnot

Kasvisruokien tuotekehitys
Ravintolan ja suurtalouden kasvisruokien kehittäminen Hyödynnä sesongin parhaita herkkuja. Opi tekemään maittavaa vegaaniruokaa. Perehdy uusiin…
Tutustu ja hae →
Palvelukeittiön osaajaksi
Palvelukeittiön osaajaksi Hanki osaamista palvelukeittiössä toimimiseen: Koulutus on tarkoitettu palvelu- ja jakelukeittiöillä työskenteleville. Palvelukeittiöitä on…
Tutustu ja hae →Ravintola- ja catering-alan perustutkinnot
Seuraavat perustutkintoryhmät aloittavat 11.8.2025 klo 9.00.

Kokki
Kokkiopintoja Oulun Raksilassa Kokin ammatti tarjoaa sinulle monipuoliset työskentelymahdollisuudet ruokapalvelualan erilaisissa toimintaympäristöissä, kuten ravintolakeittiöissä, henkilöstöravintoloissa,…
Tutustu ja hae →
Tarjoilija
Erinomaisen asiakaskokemuksen asiantuntijaksi Ammattitaitoinen tarjoilija tuntee ruokalajit, osaa esitellä ja suositella ruoka- ja juomatuotteet sekä…
Tutustu ja hae →Ravintola- ja catering-alan ammattitutkinnot

Suurtalouskokki
Vastuullisesti valmistettua tarvitaan valmistuskeittiöissä Suurtalouskokkina kehityt ruokapalvelujen ammattilaiseksi, hyödyntäen ammattikeittiön tuotannonohjausjärjestelmää. Valmistat terveyttä edistävää arkiruokaa,…
Tutustu ja hae →
Ravintolakokki
Nyt lähdetään koko elämän kattavalle makumatkalle! Makumatkan varrella kehityt ravintolaruokien osaajana ja hyvien makujen vaalijana.…
Tutustu ja hae →
Tarjoilija
Ammattitarjoilijoita tarvitaan lisää! Jos sinulla on jo ravintola-alan työkokemusta, voit hakea ammattitutkintoon. Suurin ero perustutkintoon…
Tutustu ja hae →
Baarimestari
Baareissa odotetaan ammattitaitoisia baarimestareita Jos sinulla on jo ravintola-alan työkokemusta tai tarjoilijan perustutkinto, voit hakea…
Tutustu ja hae →Ravintola- ja catering-alan erikoisammattitutkinnot ja esihenkilökoulutus

Vastuullisuus ja ympäristötietoisuus työpaikalla
Koulutuksen tavoitteena on kehittää vastuullisuutta ja ympäristötietoisuutta. Ympäristötietoisuudella on tärkeä merkitys sekä yhteiskunnallisesti että työelämässä…
Tutustu ja hae →
Monimuotoisen työyhteisön johtaminen
Monikulttuurisuus perehdytyksessä Monimuotoisen työyhteisön johtaminen -koulutus antaa esihenkilönä tai työnohjaajana toimivalle henkilölle valmiudet varmistaa työskentelyolosuhteet…
Tutustu ja hae →
MARA-alan esihenkilötyö
Ota haltuun tulevaisuuden johtamistaitoja Seuraava esihenkilökoulutusten yhteinen starttipäivä on 1.9.2025 klo 14-18. Ota haltuun tulevaisuuden…
Tutustu ja hae →
Dieettikokki
Erityisruokavalioiden asiantuntijaksi valmistuskeittiöön Koulutuksessa voit suuntautua erilaisten asiakasryhmien erityisruokavalioihin, kuten lasten ja kouluikäisten haastaviin erityisruokavalioihin,…
Tutustu ja hae →
Lähiesihenkilötyön ammattitutkinto
Osaamista lähiesihenkilötyöhön Seuraava esihenkilökoulutusten yhteinen starttipäivä on 1.9.2025 klo 14-18. Ota haltuun tulevaisuuden lähiesihenkilötaitoja hankkimalla…
Tutustu ja hae →